Přeskočit na hlavní obsah

Hlubiny Obchodního Domu - Tenisky a sandály

Po dlouhé době tu jsou zase Hlubiny obchodního domu.


Dnes máme na seznamu Tenisky a sandálky. Tenisek v Plaze mnoho není a sandálků zrovna tak. Takže tu mám mých osm favoritů.
Tenisky
První jsou za SD a jsou to jediné na tomto seznamu, které jsou za sd. Jsou černé se zlatými detaily a mají podpatek, respektive platformu. Stojí 7 sd.
Troje jsou za sc. První tu mám bílá z obchodu Basic. Upřímně, tohle je základ šatníku. Dají se hodit i k šatům. Jsou to obyčejné bílé tenisky. Druhé jsou vyšší botky na způsob Conversek. Jsou v námořnicky modré a jsou to první tenisky, které jsem si na Stardoll koupila. Poslední jsou to šedivé nižší tenisky, které zase patří k základním kouskům.


Sandálky
Sandálky mám moc ráda a skoro jiné boty nenosím. První jsou za SD a jsou z Pretty n' Love, kde je mají i v bílé barvě. Trošku mi připomínají jedny z PPQ (ty ale mají více zlatých detailů). Druhé jsou sandálky v baby pink barvičce. Jsou to už více společenské boty, které se rozhodně hodí k šatům. Oboje sandálky stojí 7 sd.

Pak tu máme dvoje za sc. První jsou základ šatníku- jednouché, černé sandálky a troufám si tvrdit, že se vyplatí mít tyto botky vícekrát (já je mám asi 3x, můžete je použít k více outfitům, pokud si zakládáte na tom, aby v každém pokoji byl jiný outfit). Stojí 120 sc. Druhé jsou hnědé sandálky. Ty se hodí spíše k jarním nebo letním outfitům. Líbí se mi na nich provedení pásků.




Botky o kterých píšu:
Tenisky
High Street Sneakers - It Girls 8 sd
White Trendy Sneakers - Basic 35 sc
Hight Top Sneakers - Fudge Girls 40 sc
Sneakers - Fudge Girls 40 sc

Sandálky
Black Spring Sandals - Pretty n' Love 7 sd
Cage Sandals - It Girls 7 sd
Black Holyday Sandals - It Girls 120 sc
Sandals - Tingeling 40 sc

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Free oblečení

Tady máte pár kodů k dárkovým kartám :) Oblečení není nejhezčí,ale zadarmo ... RH-VSYDKK6PR - dostaneš oranžovo-bílé šaty RH-ZZSJ486M3 - zelené šaty RH-B5UC3BPH9- modrá kabelka RH-D4JJNP3KA - kabát RH-7QTXF24MY- zlaté boty RH-MTXLV2UKS - bílé boty RH-JL742KQQE- růžové šaty RH-BC278U54P- zlaté boty Šaty z masa - http://chatadegalocha.com/#_=_ Tričko a kamera - http://www.onedayonearth.org/#_=_ ( pokud kliknete na odkaz tričko s kamerou se automaticky objeví v tvém apartmá ) Tričko se srdíčkem - stačí kliknout http://www.stardoll.com/do/campaign/japan.php 3 Šaty - Bohužel obrázek jsme musela sehnat z jiného blogu. Ale můžete si vybrat jen jedny tak si to pořádně rozmyslete! Takové černé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29169 Šedé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29121 Modré šaty -http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D

It's Antidote Time

Šupky dupky, nové Antidote je tady. Antidote my přijde jako taková drsňácká verze LE jen s nižšími cenami (které jsou taky vysoké).

Pearls

 Máme tu nové a nádherné Pearls.