Přeskočit na hlavní obsah

V Hlavní Roli...Trails

Pozdě večer mě napadl tento nápad, tak uvidíme, jak dlouho mi vydrží.


Rubrika V Hlavní roli… bude spadat do rubriky Wear The Song a Čtyři druhy outfitu. Vlastně to budou Čtyři druhy outfitu, jen v každém musí být zakomponován minimálně jeden kousek z daného obchod. I když třeba ten kousek nebude SS a Royalty, tak zbytek outfitu musí tato dvě kritéria splňovat.

Jako první obchod jsem si vzala do parády Trails, nový obchod v Plaze.


V první outfitu jsem v Trails našla tyto zajímavé kalhoty, které na první pohled mi elegantní nepřišly, ale s přidáním správných kousků je to elegantní outfit ideální do města a podle mě je i pohodný.

Zase léto, tentokráte za sd. Letní outfit k vodě. Džíny maskují plavky, které jsou srpnové HB. Později mi došlo, že jsem mohla zvolit jiné botky, ale nevadí. Brýle mají květinový detail, abych zachovala květinový vzor, který je kimonu z Trails.

Třetí je zase letní. Dlouhé šaty jednoduché šaty jsem doplnila výraznými botami a kabelkou s třásněmi z Trails. Další pohodový outfit je na světě.


Poslední kousek je Royalty. Nejvýraznější kousky jsou boty a brýle, hlavně brýle. Top má zajímávanou barvu (popsala bych ji jako světlezeleno-šedou) tak jsem ho musela použít. K tomu celému jen roztrhané šortky a ledvinka, byť ledvinky z celého srdce nemám ráda, ale tahle je pěkná.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Free oblečení

Tady máte pár kodů k dárkovým kartám :) Oblečení není nejhezčí,ale zadarmo ... RH-VSYDKK6PR - dostaneš oranžovo-bílé šaty RH-ZZSJ486M3 - zelené šaty RH-B5UC3BPH9- modrá kabelka RH-D4JJNP3KA - kabát RH-7QTXF24MY- zlaté boty RH-MTXLV2UKS - bílé boty RH-JL742KQQE- růžové šaty RH-BC278U54P- zlaté boty Šaty z masa - http://chatadegalocha.com/#_=_ Tričko a kamera - http://www.onedayonearth.org/#_=_ ( pokud kliknete na odkaz tričko s kamerou se automaticky objeví v tvém apartmá ) Tričko se srdíčkem - stačí kliknout http://www.stardoll.com/do/campaign/japan.php 3 Šaty - Bohužel obrázek jsme musela sehnat z jiného blogu. Ale můžete si vybrat jen jedny tak si to pořádně rozmyslete! Takové černé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29169 Šedé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29121 Modré šaty -http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D

It's Antidote Time

Šupky dupky, nové Antidote je tady. Antidote my přijde jako taková drsňácká verze LE jen s nižšími cenami (které jsou taky vysoké).

Pearls

 Máme tu nové a nádherné Pearls.