Přeskočit na hlavní obsah

Oblékáme...Strike-a-Pose

Včera v Plaze zjevilo nové Strike-a-Pose. Jsou tu hlavně šaty, ale pak je tu pár kousků, které se dají moc pěkně použít. Tak jdeme na ně.


Mám tu tři outfity, dva kabáty a jedny boty.


První kabát je modrý. Kabátek je super, v ruce máte černé psaníčko, což je super, nevím jak by to třeba dopadlo, kdyby psaníčko bylo třeba tygrované. No k outfitu. Použila jsem tmavomodrý svetr a vysoké dříny ala čekám velkou vodu. Moc se mi tenhle styl džínů líbí. Jako jediný jinak barevný prvek jsou béžové lodičky.

Druhý kabát je hnědý, ten mi přijde více použitelný než modrý. Dá se použít na jaře i na podzim. Vytvořila jsem jarní outfit. K hnědému kabátu jsem dala béžové šaty s jemným vzorem. Také jsem přidala hnědou kabelku a černé sandálky. Outfit mi přijde romantický a pohodový.

Poslední outfit je s botkami, které nezobrazují žádnou pózu, ale líbí se mi. Vytvořila jsem elegantní večerní outfit. Zvolila jsem černé roztomilé šatičky z PPQ. Zbytek outfitu je ve zlaté barvě.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Free oblečení

Tady máte pár kodů k dárkovým kartám :) Oblečení není nejhezčí,ale zadarmo ... RH-VSYDKK6PR - dostaneš oranžovo-bílé šaty RH-ZZSJ486M3 - zelené šaty RH-B5UC3BPH9- modrá kabelka RH-D4JJNP3KA - kabát RH-7QTXF24MY- zlaté boty RH-MTXLV2UKS - bílé boty RH-JL742KQQE- růžové šaty RH-BC278U54P- zlaté boty Šaty z masa - http://chatadegalocha.com/#_=_ Tričko a kamera - http://www.onedayonearth.org/#_=_ ( pokud kliknete na odkaz tričko s kamerou se automaticky objeví v tvém apartmá ) Tričko se srdíčkem - stačí kliknout http://www.stardoll.com/do/campaign/japan.php 3 Šaty - Bohužel obrázek jsme musela sehnat z jiného blogu. Ale můžete si vybrat jen jedny tak si to pořádně rozmyslete! Takové černé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29169 Šedé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29121 Modré šaty -http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D

It's Antidote Time

Šupky dupky, nové Antidote je tady. Antidote my přijde jako taková drsňácká verze LE jen s nižšími cenami (které jsou taky vysoké).

Pearls

 Máme tu nové a nádherné Pearls.