Přeskočit na hlavní obsah

Jak bydlím... 1.

Jak bydlím. Tak se jmenuje nová rubrika. Jak jsem zmínila v jiném článku, tak zde uvidíte, jak vlastně bydlím. Dnes tu mám pokojí a outfit vytvořený v sobotu.
Chtěla jsem vytvořit něco jednoduchého a jemného. Tak jsem pár desítek minut pátrala na Googlu a Pinterestu. Nalezla jsem několik pokojíků, které mě zaujaly, a z každého jsem si něco vytáhla. Vytvořit samotný pokojík bylo lehké, ale také jsem chtěla výhled z okna vzhledem k novému DIY, no prostě nějak v mém košíčku přistály dveře, které jsem musela použít. Venku je jednoduchá krajinka, možná jsem mohla přidat pár květinek, aby to působilo více jarně.


Interiér je barevně laděn do neutrálních tonů béžové, světlounce růžové a zelené. Někomu může připadat holý, ale věřte mi, že kdybych přidal, tak to bude přeplácané. Na pravé straně jsou bílé schůdky, nalevo je obytná část sestávající se z béžového gauče s polštářky. Obraz na zdi původně nebyl, ale ta zeď působila hrozně hole a to byste nevěřili jaký je problém najít vhodný obraz, buď nemám peníze, nebo nemám ten modul Apartmá nebo jiný problém.


Outfit: Zase jednoduchý, barevně ladící kousky. Tentokrát celobéžový s prvky hnědé a růžové. Šaty byl volba číslo jedna a k nim jsem musela dát tuto bundu, jelikož se mi moc nelíbila ta ramínka. Dále jsem vybrala Fendi botky, které jsou elegantní a jednoduché. Válka s kabelkou, kabelku jsem vybírala asi půl hodiny. Buď moc růžové, nebo moc nevýrazná, nebo naopak moc výrazná. Nakonec jsem skončila u jarní kabelky v nude barvě s růžovými tulipány.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Free oblečení

Tady máte pár kodů k dárkovým kartám :) Oblečení není nejhezčí,ale zadarmo ... RH-VSYDKK6PR - dostaneš oranžovo-bílé šaty RH-ZZSJ486M3 - zelené šaty RH-B5UC3BPH9- modrá kabelka RH-D4JJNP3KA - kabát RH-7QTXF24MY- zlaté boty RH-MTXLV2UKS - bílé boty RH-JL742KQQE- růžové šaty RH-BC278U54P- zlaté boty Šaty z masa - http://chatadegalocha.com/#_=_ Tričko a kamera - http://www.onedayonearth.org/#_=_ ( pokud kliknete na odkaz tričko s kamerou se automaticky objeví v tvém apartmá ) Tričko se srdíčkem - stačí kliknout http://www.stardoll.com/do/campaign/japan.php 3 Šaty - Bohužel obrázek jsme musela sehnat z jiného blogu. Ale můžete si vybrat jen jedny tak si to pořádně rozmyslete! Takové černé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29169 Šedé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29121 Modré šaty -http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D

It's Antidote Time

Šupky dupky, nové Antidote je tady. Antidote my přijde jako taková drsňácká verze LE jen s nižšími cenami (které jsou taky vysoké).

Pearls

 Máme tu nové a nádherné Pearls.