Přeskočit na hlavní obsah

Jak bydlím... 2.

Další díl Jak Bydlím. Dnes tu mám pokojí, které už využívám delší dobu. Inspirovala jsem se klipem Ariany Grande k písničce Into You. Není to to samé jako v klipu, inspirovala jsem se prostředím pouště a hotelu, které je příhodně umístila do pouště. V klipu je hotýlek, nebo spíše motel v jakési pustině. Na to v jaké pustině ten motel je překvapivě dobře a luxusně vybavený. Nicméně, já nedělala vnitřek hotelu. Vytvořila jsem jen zevnějšek hotelu. Jediný náhled do hotelu je skrz okno, kde stejně nic nevidíte. Jen bílé stěny, lustr a kaktus. Hotel je ze stlučených prkének, dveře jsem zvolila černé. Nejlepší by byly nějaké staré, ošoupané, ale to obchod nenabízí. O motel jsem opřela motorku a na terásku dala židličku. Nepoužila jsem sem ani postavu žádného bad boye, protože jsem nenašla žádného podobnému Donu Benjaminovi (viz klip).


Outfit. Zvolila jsem podobnou kombinaci jakou má Ari na poušti. Ari má roztrhanou bundičku s třásněmi, z té jsem zachovala jen džínovinu, jedné se o bundu z Antidote. Pod ní jsem jako v klipu dala podprsenku, kterou jsem tentokrát zvolila krajkovanou. Šortečky jsem zvolila také, myslím, že nejsou tak krátké jako v klipu, ale jsou boží. Podle mě má Ari v klipu tradičně jehly, ale ty se mi k motorce moc nehodily. Tak jsem zvolila bílé tenisky. Celé mi to ale přišlo holé, jak jsem přidala pár tetování a brýle.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Free oblečení

Tady máte pár kodů k dárkovým kartám :) Oblečení není nejhezčí,ale zadarmo ... RH-VSYDKK6PR - dostaneš oranžovo-bílé šaty RH-ZZSJ486M3 - zelené šaty RH-B5UC3BPH9- modrá kabelka RH-D4JJNP3KA - kabát RH-7QTXF24MY- zlaté boty RH-MTXLV2UKS - bílé boty RH-JL742KQQE- růžové šaty RH-BC278U54P- zlaté boty Šaty z masa - http://chatadegalocha.com/#_=_ Tričko a kamera - http://www.onedayonearth.org/#_=_ ( pokud kliknete na odkaz tričko s kamerou se automaticky objeví v tvém apartmá ) Tričko se srdíčkem - stačí kliknout http://www.stardoll.com/do/campaign/japan.php 3 Šaty - Bohužel obrázek jsme musela sehnat z jiného blogu. Ale můžete si vybrat jen jedny tak si to pořádně rozmyslete! Takové černé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29169 Šedé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29121 Modré šaty -http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D

It's Antidote Time

Šupky dupky, nové Antidote je tady. Antidote my přijde jako taková drsňácká verze LE jen s nižšími cenami (které jsou taky vysoké).

Pearls

 Máme tu nové a nádherné Pearls.