Přeskočit na hlavní obsah

Oblékáme...Off White

Off White je nejmenší ze všech Tribute. Je tu jen jedno patro. Ale je to pěkná kolekce, ale měla jsem problém s ní pracovat.


Přes veškeré úsilí jsem vytvořila 5 outfitů.


První je můj nejoblíbenější. Je to sportovní klasika s romantickým crop-topem. Z O-W jsem vzala zářivě žlutou kabelku. Byl to jeden ze dvou zakoupených kousků. K ní jsem vybrala oblíbené vysoké džíny, koženkovou bundu a obyčejné tenisky.
Ve dvojce najdeme barvené legíny z O-W. K nim ej ještě i stejný top, ale ten jsem nevyužila. Místo toho jsem vybrala bílé triko a dlouho vestu. Boty a kabelku jsem zvolila černou.
Třetí outfit reprezentuje hnědý O-W kabát. Hned jsem věděla, že k němu musím dát jen bílé džíny a růžovou blůzku. Jako boty jsem zvolila růžové sandálky a růžovou kabelku.
Tyto šaty jsou podle mě velmi extravagantní. Jsou ale zajímavé, napůl hadí kůže, napůl koženka. Takže cíl byl jasný- nezastínit šaty. První jsem musela vzít růžové brýle. Dále tu mám třpytivou kabelku ve velmi světlé růžové a stejně barevné botičky.
Poslední je pánské tričko s Bartem Simpsonem. K němu tu máme lesklou, stříbrno pánskou bundu a lesklé džíny. Boty jsou tu jen obyčejné tenisky a místo kabelky papírový svačinový pytlík.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Free oblečení

Tady máte pár kodů k dárkovým kartám :) Oblečení není nejhezčí,ale zadarmo ... RH-VSYDKK6PR - dostaneš oranžovo-bílé šaty RH-ZZSJ486M3 - zelené šaty RH-B5UC3BPH9- modrá kabelka RH-D4JJNP3KA - kabát RH-7QTXF24MY- zlaté boty RH-MTXLV2UKS - bílé boty RH-JL742KQQE- růžové šaty RH-BC278U54P- zlaté boty Šaty z masa - http://chatadegalocha.com/#_=_ Tričko a kamera - http://www.onedayonearth.org/#_=_ ( pokud kliknete na odkaz tričko s kamerou se automaticky objeví v tvém apartmá ) Tričko se srdíčkem - stačí kliknout http://www.stardoll.com/do/campaign/japan.php 3 Šaty - Bohužel obrázek jsme musela sehnat z jiného blogu. Ale můžete si vybrat jen jedny tak si to pořádně rozmyslete! Takové černé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29169 Šedé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29121 Modré šaty -http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D

It's Antidote Time

Šupky dupky, nové Antidote je tady. Antidote my přijde jako taková drsňácká verze LE jen s nižšími cenami (které jsou taky vysoké).

Pearls

 Máme tu nové a nádherné Pearls.