Přeskočit na hlavní obsah

V týdnu sedmkrát...2.

Před půl rokem jsem vynalezla rubriku V týdnu sedmkrát. A teď jsem s ní zpět. Jelikož je tu podzim, tak jsem si řekla…udělám buď GRWM nebo toto. Vyhrálo toto.


Vybrala jsem béžový svetřík s véčkovým výstřihem z It Girls.
Na první dne tu mám ke svetříku šedivou sukýnku a maxi šálu. K tomu jsem zvolila punčochy a kotníčkové hnědé botky a kabelku.
Na další den tu mám něco barevnějšího a výraznějšího. Mám tu výrazné volné červené kalhoty a černou chlupatou vestu. Je to elegantní outfit a tak tu mám lodičky a černou kabelku.

Další outfit je též elegantní. Mám tu žlutý kabátek a černé kalhoty. K tomu opět kotníčkové botičky a hnědou vzorovanou kabelku. Jako detail jsem zvolila květinový náhrdelník.

Den číslo čtyři a trochu bláznivější outfit. Ke svetru jsem vzala květovanou sukýnku a červenou džísku. Pak jsem sukýnku přepásala a pod bundu jsem dala kabelku. K celému jsem zvolila sandálky, což není na podzim nejlepší obuv.

Další tu mám takový trochu výstřednější outfit. K černé sukni a svetru jsem vzal takové prazvláštní bílo-modré botky a modrou kabelku. Nic víc jsem raději nepřidávala.

Na poslední dva dny tu mám pohodové outfity. Ten první má v sobě džíny, v ručce kožíšek, kabelku ala ledvinka přes prsa. Na nožky jsem dala tenisky s ponožkami.

A poslední je též svetr ft. džíny. Jako botky jsem zvolila tyto pěkné hnědé. K tomu jsem vzala baretek a béžový plášť. Do tlapky jsem dala svačinový pytlík.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Free oblečení

Tady máte pár kodů k dárkovým kartám :) Oblečení není nejhezčí,ale zadarmo ... RH-VSYDKK6PR - dostaneš oranžovo-bílé šaty RH-ZZSJ486M3 - zelené šaty RH-B5UC3BPH9- modrá kabelka RH-D4JJNP3KA - kabát RH-7QTXF24MY- zlaté boty RH-MTXLV2UKS - bílé boty RH-JL742KQQE- růžové šaty RH-BC278U54P- zlaté boty Šaty z masa - http://chatadegalocha.com/#_=_ Tričko a kamera - http://www.onedayonearth.org/#_=_ ( pokud kliknete na odkaz tričko s kamerou se automaticky objeví v tvém apartmá ) Tričko se srdíčkem - stačí kliknout http://www.stardoll.com/do/campaign/japan.php 3 Šaty - Bohužel obrázek jsme musela sehnat z jiného blogu. Ale můžete si vybrat jen jedny tak si to pořádně rozmyslete! Takové černé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29169 Šedé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29121 Modré šaty -http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D

It's Antidote Time

Šupky dupky, nové Antidote je tady. Antidote my přijde jako taková drsňácká verze LE jen s nižšími cenami (které jsou taky vysoké).

Pearls

 Máme tu nové a nádherné Pearls.