Přeskočit na hlavní obsah

Červená trojka

Nechci hned od začátku remcat, ale celé srpnové HB se mi nelíbí. Jindy remcám kvůli barvě (převážně růžová), ale tady mi spíš vadí samotné kousky. Podle mě jsou některé nepoužitelné, moc extravagantní a prostě divné.

První tu mám červené brýle, ty my spíše evokují brýle lyžařské. Nevím co víc dodat, stojí 18 sd.

A teď kousek, které mě nejvíce zarazil. Body, Obecně mám body ráda i v reálu. Zde mě zarazil vzhled. Chápu, mělo to být jakoby dva v jednom, ale nemohly tu část mezi nohama nechat bílou. Pardon, ale to bylo první, čeho jsem si všimla a působí to na mě divně. Naštěstí to spasí kalhoty. Stojí 19 sd.

No a poslední jsou kalhoty pohodlné střihem, nepohodlné materiálem. U těchto kalhot bych si spíše představovala bavlnu nebo len, ale kůži fakt ne. Stojí 26 sd.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Free oblečení

Tady máte pár kodů k dárkovým kartám :) Oblečení není nejhezčí,ale zadarmo ... RH-VSYDKK6PR - dostaneš oranžovo-bílé šaty RH-ZZSJ486M3 - zelené šaty RH-B5UC3BPH9- modrá kabelka RH-D4JJNP3KA - kabát RH-7QTXF24MY- zlaté boty RH-MTXLV2UKS - bílé boty RH-JL742KQQE- růžové šaty RH-BC278U54P- zlaté boty Šaty z masa - http://chatadegalocha.com/#_=_ Tričko a kamera - http://www.onedayonearth.org/#_=_ ( pokud kliknete na odkaz tričko s kamerou se automaticky objeví v tvém apartmá ) Tričko se srdíčkem - stačí kliknout http://www.stardoll.com/do/campaign/japan.php 3 Šaty - Bohužel obrázek jsme musela sehnat z jiného blogu. Ale můžete si vybrat jen jedny tak si to pořádně rozmyslete! Takové černé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29169 Šedé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29121 Modré šaty -http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D

It's Antidote Time

Šupky dupky, nové Antidote je tady. Antidote my přijde jako taková drsňácká verze LE jen s nižšími cenami (které jsou taky vysoké).

Pearls

 Máme tu nové a nádherné Pearls.