Přeskočit na hlavní obsah

Jak bydlím...9.

Vánoce jsou tady a já jsem se přesunula do zimního pokoje. Teda do Vánočního pokoje. Nemám tu klasický stromek, ale knihostrom. Celý interiér je laděn do zasněženého NYC. Pokojík je vymalovaný jen bíle. Dřevěné parkety jsem zakryla kobercem. Jako sezení tu mám jedno křeslo s kožíškem a do rohu jsem dala poličku s blbostmi. A světýlka nesmí chybět.

A k outfitu. Jednoduché krajkové červené šaty a k nim černé doplňky v podobě lodiček, kabelky a hodinek. Nic víc nic míň, nechtěla jsem dělat nějaký super slavnostní outfit. Hlavně kvůli faktu, že se mi do pokoje nehodí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Free oblečení

Tady máte pár kodů k dárkovým kartám :) Oblečení není nejhezčí,ale zadarmo ... RH-VSYDKK6PR - dostaneš oranžovo-bílé šaty RH-ZZSJ486M3 - zelené šaty RH-B5UC3BPH9- modrá kabelka RH-D4JJNP3KA - kabát RH-7QTXF24MY- zlaté boty RH-MTXLV2UKS - bílé boty RH-JL742KQQE- růžové šaty RH-BC278U54P- zlaté boty Šaty z masa - http://chatadegalocha.com/#_=_ Tričko a kamera - http://www.onedayonearth.org/#_=_ ( pokud kliknete na odkaz tričko s kamerou se automaticky objeví v tvém apartmá ) Tričko se srdíčkem - stačí kliknout http://www.stardoll.com/do/campaign/japan.php 3 Šaty - Bohužel obrázek jsme musela sehnat z jiného blogu. Ale můžete si vybrat jen jedny tak si to pořádně rozmyslete! Takové černé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29169 Šedé šaty - http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D29121 Modré šaty -http://www.stardoll.com/br/login.php?target=%2Fdo%2FvalidationGiveAway.php%3FitemId%3D

It's Antidote Time

Šupky dupky, nové Antidote je tady. Antidote my přijde jako taková drsňácká verze LE jen s nižšími cenami (které jsou taky vysoké).

Pearls

 Máme tu nové a nádherné Pearls.